Welcome here! Please leave your comment and follow my blog. Use CTRL+C to copy (no right click allowed)
This blog is full of tutorials. Please use them, by clicking the "STUFF" page above^^ Thanks for your visit!!
I'm Gifta, I can't online everyday /^-^\/>

Thank you for your visit, please use my tutorials...!
August 05, 2016

Sunday, November 20, 2016

Edit Your Blogskin Account Template

Hai, semua! Hari ini Gifta akan memberi tutorial yang di request oleh Qiyya (Asma Fumi)... Dia bertanya seperti ini:
Qiyya: kak, kk tau gak gimana cara agar akun blogskin bisa ada templatenya gitu. kalo tau, aku request
Sepertinya memang banyak ya yang belum tahu.. Ok, Gifta akan beri tutorialnya 💋 Read moreee..

Ini langkahnyaaa:

Step one:

Pergi ke blogskins.com dan Login ke akun kalian

Step two:

Buka halaman akun kalian, klik "edit it" pada tulisan seperti ini:
Hey! This is your page, wanna edit it? 
Step three:

Pada kolom About Me, ketikkan ini:
<h2>TEXT ABOUT ME KALIAN</h2>
<style> body, p{ background: #fff; font: 12px times new roman; color: #000; background-position:bottom right; background-repeat:repeat;} a{ font: 12px times new roman; color: #000; text-decoration: none; } a:hover{ text-decoration: none; color:purple;}  #mainBody{ width:850px; background:#fff; border: 0px solid #000; padding:10px; } h1 {font: 12px times new roman; 5font-size: 20px; color: purple; } .topnav{border-bottom:5px; text-align: center;} .tabs .tab {border: 0px solid #000 background: #FFF; } .tabs .tab a:hover {background: #000; }  </style>
Step four:

Klik "Update"!

Nah, mudah kan? Cuma tinggal edit edit kode aja kokk...Yang di bold itu perlu di edit ⌣

There are 1 comment.
Please post another comment..