Stefani Gifta Ganda's Blog

About Gifta

Last Updated: Tuesday, August 3, 2021

Hi, it's me, the owner! My full name is Stefani Gifta Ganda, but I go by Gifta.

Something I can't live without is music. Life without music feels too plain and boring for me.

I also like reading, writing, (typing,) and codingpractically anything that involves words and languages.

But, above all, what I love most is movies, especially fantasy ones. Sometimes, I watch dramas too, when I'm in the mood.

Instagram: @stefanigifta
 

About Blogging


I started blogging in April 2014. This blog itself was born on the 2nd of May.

It all started when I "met" a friend through Facebook. She gave me her blog URL and that was the first time I knew what a blog was.

That internet pal then showed and taught me how to make a blog, gave me some tutorials, and told me everything I needed to know.

After that, whenever I had the urge to share my thoughts, I'd quickly sit in front of my computer and type my heart out.


P.S.: If you're wondering why this blog has a silly title like "Beauty Beauty" ... I'm sorry, but I don't have an answer (I forgot how my-2014-self came up with that).

There are 28 komentar.

  1. cantik blog dia
    semoga menjadi blogger hebat
    saya sudah lama follow blog awak hi3
    awak boleh tgk kat follower awak..

    BalasHapus
  2. Aku baru sadar kamu masih SD ^o^
    sama kita, aku sih kelas 6 ^^
    Umurku 13, aku juga taunya "blog" dari temen

    BalasHapus
    Balasan
    1. umur kamu lebih tua 2 tahun dari aku :)

      Hapus
  3. Balasan
    1. Sama, dong. Aku juga dari temen dumay. Habisnya temen-temenku semua enggak tahu apa blogging itu, lho. Aku kasih url blog-ku tapi mereka enggak tahu cara bukanya. Haha... Eh, kamu komentar waktu aku ultah. 16 Oktober. Hehe *lebay. Aku do'ain kamu jadi blogger hebat dan terkenal sama penulis!^^

      Hapus
    2. Oh.. Hahahaha... Dulu temanku juga gak tau, tapi setelah aku beri URL blogku, langsung mereka buka. Mereka tau cara bukanya kok.. Makasih, kakak juga kudoain..

      Hapus
    3. aku juga tau blog dari temen dumayku ceritaqu^^

      Hapus
  4. aku juga tau blog dari teman

    BalasHapus
  5. Tampilan blog beserta isinya bagus & menarik ^_^

    BalasHapus
  6. Keren Bingitz blog kak Gifta!!! I like It

    BalasHapus
  7. hai, salam kenal. blogmu asyik, lho! ohya, mau nanya, ultahmu kapan, sih?

    BalasHapus
  8. hai, salam kenal. blogmu bagus banget. ultahmu kapan, sih? visit blog-ku, ya, www.penapelangiasma.blogspot.com. tolong dibalas ^.^

    BalasHapus
  9. kamu kelas berapa sekarang?

    BalasHapus
  10. Follow twitter aku dong @angelicaaester. Nanti aku follback

    BalasHapus