Stefani Gifta Ganda's Blog

About Gifta

Last Updated: Friday, July 9, 2021

Hi, it's me, the owner and writer! My name's Stefani Gifta Ganda, and you can simply call me Gifta. 

I love reading, writing, (typing,) just anything that involves words and languages... And yeah, words and languages, that includes coding too.

I sing (and dance a little) too. I also love watching movies. My favorite genres are fantasy, black-comedy or dark-humor, whodunit, and sometimes drama when I'm in the mood.

If you'd like to know me more, you can follow me on Instagram: @stefanigifta
 

About Blogging


I started blogging in April 2014. This blog itself was born on the 2nd of May.

Honestly, I wasn't so interested in making a blog. It all started when I "met" a friend through Facebook. 

She gave me her blog link. When I opened it, I was ecstatic! I felt like I finally found the answer to my writing hobby. Okay, this is kind of hyperbolic, but I'm not lying.

That was the first time I knew what a blog was. That internet pal then showed and taught me how to make a blog, gave me some tutorials, and told me everything I needed to know.

And since April 2014, whenever I had the urge to share my thoughts, I'd quickly sit in front of my computer and type my heart out.

There are 28 komentar.

  1. cantik blog dia
    semoga menjadi blogger hebat
    saya sudah lama follow blog awak hi3
    awak boleh tgk kat follower awak..

    BalasHapus
  2. Aku baru sadar kamu masih SD ^o^
    sama kita, aku sih kelas 6 ^^
    Umurku 13, aku juga taunya "blog" dari temen

    BalasHapus
    Balasan
    1. umur kamu lebih tua 2 tahun dari aku :)

      Hapus
  3. Balasan
    1. Sama, dong. Aku juga dari temen dumay. Habisnya temen-temenku semua enggak tahu apa blogging itu, lho. Aku kasih url blog-ku tapi mereka enggak tahu cara bukanya. Haha... Eh, kamu komentar waktu aku ultah. 16 Oktober. Hehe *lebay. Aku do'ain kamu jadi blogger hebat dan terkenal sama penulis!^^

      Hapus
    2. Oh.. Hahahaha... Dulu temanku juga gak tau, tapi setelah aku beri URL blogku, langsung mereka buka. Mereka tau cara bukanya kok.. Makasih, kakak juga kudoain..

      Hapus
    3. aku juga tau blog dari temen dumayku ceritaqu^^

      Hapus
  4. aku juga tau blog dari teman

    BalasHapus
  5. Tampilan blog beserta isinya bagus & menarik ^_^

    BalasHapus
  6. Keren Bingitz blog kak Gifta!!! I like It

    BalasHapus
  7. hai, salam kenal. blogmu asyik, lho! ohya, mau nanya, ultahmu kapan, sih?

    BalasHapus
  8. hai, salam kenal. blogmu bagus banget. ultahmu kapan, sih? visit blog-ku, ya, www.penapelangiasma.blogspot.com. tolong dibalas ^.^

    BalasHapus
  9. kamu kelas berapa sekarang?

    BalasHapus
  10. Follow twitter aku dong @angelicaaester. Nanti aku follback

    BalasHapus